Uppdatering från Småland !

Har glömt att skriva om Småland! För några dagar sen var vi i Småland för att Fira Bengts Pappa sten som hra fyllt 80 år:) Hela halva släkten var där och vi hade jätte trevligt. Vi bodde på ett hotell i växjö. Vi åt jätte god mat spelade spel och badade bland annat. Sen så åkte vi till Sten och Anjas Sommarstuga där vi bodde i ungifär en vecka. Vi åkte blad annat till Visingsö och Gränna :)













/Lillflisan:)


Sommarkväll

Nu har jag börjat med träningarna igen:) Har ju inte tränat på drygt en månad så har redan jätte mycket träningsvärk efter 2 pass :P Men aja igår var iaf jag mimmi och Andrei på Sommarkväll det var ju inga bra band som spelade så vi fikade lite och träffade lite folk och så:) Men det tröttnade vi fort  på så vi gick hem till Mimmi och tittade på film istället:) Vi tittade på Star Treck haha över förväntan faktiskt, men jätte bra film i alla fall :) Bilder på detta kommer imorron:)



Men här är lite ny musik:)
Lite Nytt

/Lillflisan

Tjingeling!

Idag, igår och i förrgår så har jag badat med Andrei. Idag har vi badat i Brämmen som är samma strand som Rullsand. I förrgår badade vi i Engeltofta och igår på fjärran. I Brämmen va vattnet var jätte varmt säket runt 22 grader. Men det var kallt och blåsigt i luften istället:P Men imorgon ska jag till Stockholm och shoppa och sen till jönköping. Där ska vi träffa Bengts föräldrar och ha 80års fest.

Dagens låt! http://www.youtube.com/watch?v=XVoCJJFuS60


Smultron och glass!:D







/Lillflisan


Saknar konfan!

Jag saknar redan konfan och alla härliga människor som var med på den jätte mycket! Jag har fått två konfirmations presenter:) En av mormor, morfar, moster och min kusin och en av familjen:)









Alltså ett guldkors och en ängellampa :)

/Lillflisan

Äntligen Hemma!

Idag har jag kommit hem igen efter fjällkonfan:)Om ni vill se hur jag har haft det så gå in på http://www.on.missionskyrkan.se/. Och klicka på följ bloggen. Där har alla konfirmander skrivit en varsin dag om vad vi har gjort:) Det är skönt att vara hema och jag har ju saknat alla här men jag saknar redan alla i vårt härliga gäng!



Övre raden från vänster: Robin, Agnes, Hedvig, Matilda, Henrik, Anders, David, Filip
nedre raden Sverker, jag, Hanna, Lovisa, Emelie, Paula och längst fran Fritz

Ni hittar fler bilder och roliga filmer på bloggen!:)

/Lillflisan

RSS 2.0